Friday, June 26, 2009

Kek Kereta




Ermmm dah lama tak buat novelty work..asyik buat wedding cakes and flowers ..boring! so before balik buat la kek keta ni .. ntah apa jenis pun tak tau. 3 jam jugak nak siapkan semuanya. tapi ok laaa skali skala nak buat kelainan.. enjoy watching !

5 comments:

Anamika:The Sugarcrafter said...

Hi Shahril
First time on your blog....loved your cake and wish to see more of your artwork.

amaruszati noor rahim said...

salam, shahril. bila nak buat kelas bunga? jangan lupa beritahu akak ye. dah book lama kut email - zatidhati

Shahril Shamsudin said...

Yes, just arrived from Australia last week.. saya akan start awal bulan 9 insyaallah.. saya akan jemput untuk a day of sugarcraft... free demo..untuk 2 session , sebelah pagi untuk demonstration buat bunga bahagian petang pulak novelty work.. nanti saya inform.

hidayah said...

ya allah cheff!! sgt cantek!! im waiting for your class....insyaALLAH....(^_^)

Anonymous said...

Kalau nak oder kek kereta ni bape harganya?n blh pilih warna nak?

Post a Comment