Saturday, February 27, 2010

Private Class, Rose


Dalam kesibukan nak siapkan " competition work" masih ada yang nak mendalami ilmu sugarcraft.Harini walaupun hanya tingal seminggu saja lagi sebelum berangkat ke London.. sempat jugak buat kelas untuk Kak Yom. Mulanya nak jer tolak sebab masa terlalu suntuk.. tapi memikirkan keinginan yang mendalam kak Yom tu aku terima jugakla untuk last class sebelum berlepas. Rose ni method 5 petals technique.. senang ke susah kee janji nak kena buat practice banyak kali... akhirnya siap jugak hasil kerja Kak Yom ni.. gembira sungguh selepas tamat kelas selama separuh hari... Untuk maklumat semua. saya tidak menerima apa apa tempahan dari 28 February hingga 18 March 2010.. Kelas jugak tidak dapat dijalankan next class Insyaallah akan menyusul.. Untuk mereka yang nak beli tylose/CMC kena tunggu sebab stock dah habis.. bagi mereka yang inginkan mould diharap bersabar sebab tak sempat sempat nak buat .. material dah ada ... InsyaALLAH nanti di uploadkan.. Untuk rakan sugarcraft dan student student,doakan kejayaan saya di London nanti ...

2 comments:

cinnamon said...

good luck...n do ur best...

MIDNITE BAKER said...

good luck shahril..haa nnti konvo amik gambo buh dlm sini tau hehehe...

Post a Comment